Afișez toate cele 6 rezultate

Masa de montaj – OZ MACHINE WT – II

WT – II Masa de montaj este un alt produs oferit de furnizorul nostru OZ MACHINE, ce vă va impresiona prin eficiența și exactitatea de care dă dovadă. La un preț de nerefuzat, produsul se va potrivi perfect în atelierul dumneavoastră, fiind o piesă ce nu ar trebui să lipsească!

Masa de montat feroneria – OZ MACHINE SAS – I

SAS – I Masa de montat feroneria este un alt produs oferit de furnizorul nostru OZ MACHINE, ce vă va impresiona prin eficiența și exactitatea de care dă dovadă. La un preț de nerefuzat, produsul se va potrivi perfect în atelierul dumneavoastră, fiind o piesă ce nu ar trebui să lipsească!

Oferă o instalare rapidă, de înaltă calitate și standard pentru toate accesoriile de deschidere unică, cu deschidere dublă, utilizate pe diferite serii, cu diferite dimensiuni, pe profilele aripilor ferestrelor prin reglarea în funcție de profiluri diferite, fără a necesita metru, creion, mucegai și șablon.

Stand pentru calat sticla – KABAN RC 2010

Standul pentru calat sticlă este un produs inovator, oferit de furnizorul Kaban, care poate fi găsit în categoria Linii de Asamblare. Acest produs își propune să eficientizeze munca operatorilor, astfel încât aceștia să nu mai piardă timp prețios cu sarcini care pot fi ușor înlocuite cu ajutorul utilajelor Kaban.

Masa de montat geam si calat fereastra – KABAN RD 2010

Masa de montat geam si calat fereastra aparține categoriei Linii de Asamblare, oferite de furnizorul Kaban, fiind un produs creat pentru a reduce cât mai mult munca operatorilor în atelierul dumneavoastră. Astfel, cu ajutorul acestui produs, angajații dumneavoastră nu vor mai pierde timpul cu anumite sarcini, acestea putând fi ușor înlocuite cu ajutorul utilajelor Kaban.

Masa de montaj – KABAN RC 1010

Masa de montaj oferită de compania Kaban este un produs de calitate superioară, special conceput pentru a permite obținerea de produse profesioniste din policlorură de vinil. Aceasta este proiectată pentru a minimiza oboseala operatorului, astfel încât aceștia să poată efectua sarcinile cu ușurință și să obțină rezultate perfecte.

Masa de montat feronerie – KABAN EK 1040

Masa de montat feronerie este un produs oferit de compania Kaban, unul dintre furnizorii noștri ce oferă utilaje de înaltă calitate.

Tocmai de aceea, Masa de montat feronerie este special conceput pentru ca dumneavoastră să puteți obține produse din policlorură de vinil profesioniste, menite să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.