Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Masina de debitat la doua capete, semiautomata, 400 mm – ROCA DPD

DPD Masina de debitat la doua capete, semiautomata, 400 mm, dubla comanda, seria PRO, 420 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat la doua capete, semiautomata, control digital, 420 mm – ROCA DPD-D

Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat la doua capete automata, servo, 420 mm – ROCA DPD-PRO

DPD-PRO Masina de debitat la doua capete automata, servo, 420 mm este una dintre mașinile de debitat oferite de furnizorul nostru ROCA. Produsul este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, așadar, vă oferim un utilaj ce nu ar trebui să lipsească din niciun atelier ce realizează produse din PVC.

Masina de debitat la doua capete semiautomata 400 mm – OZ MACHINE GEMINI II A

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI II A Masina de debitat la doua capete semiautomata Ø 400 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Masina de debitat la doua capete manuala 450 mm – OZ MACHINE GEMINI IV M

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – IV M Masina de debitat la doua capete manuala Ø 450 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Folosit pentru tăierea proceselor din profile de aluminiu, plastic și lemn.

Masina de debitat la doua capete semiautomata 450 mm – OZ MACHINE GEMINI IV SA

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – IV SA Masina de debitat la doua capete semiautomata Ø 450 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Masina de debitat la doua capete semiautomata 550 mm – OZ MACHINE GEMINI V SA

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – V SA Masina de debitat la doua capete semiautomata Ø 550 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Masina de debitat la doua capete automata servo 3 axe 550 mm – OZ MACHINE GEMINI V R

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – V R Masina de debitat la doua capete automata, servo, 3 axe Ø 550 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

VI Masina de debitat la doua capete automata servo 3 axe 600 mm – OZ MACHINE GEMINI VI

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – VI Masina de debitat la doua capete automata, servo, 3 axe Ø 600 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Masina de debitat la doua capete automata radiala 3 axe servo 550 mm – OZ MACHINE GEMINI X

Compania OZ MACHINE vă oferă GEMINI – X Masina de debitat la doua capete automata, radiala, 3 axe, servo Ø 550 mm, un utilaj ce vă va impresiona prin eficiența sa. De asemenea, produsul este foarte precis, astfel încât, la final, să vă puteți bucura de rezultate impecabile, gata să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Masina de debitat profile la doua capete, semiautomata, 420 mm – KABAN AB 1030

Mașina de debitat profile la doua capete, semiautomată, 420 mm AB 1030, oferită de furnizorul nostru Kaban, este un utilaj indispensabil în atelierele de prelucrare a tâmplăriei PVC și aluminiu. Această mașină de tăiat asigură o tăiere precisă și eficientă a profilelor, iar caracteristicile sale tehnice sunt de ultimă generație, garantând o experiență de utilizare fără cusur.

Masina de debitat profile la doua capete, automata, 420 mm – KABAN AC 1040

Mașina de debitat profile la doua capete, automata, 420 mm AC 1040 , oferită de furnizorul nostru Kaban, este o soluție ideală pentru prelucrarea tâmplăriei din PVC, asigurând o tăiere precisă și eficientă a profilelor.