Afișez toate cele 5 rezultate

Masina de sertizat hidraulica cu doua capuri – OZ MACHINE APEX – II

Furnizorul OZ MACHINE vă pune la dispoziție și mașini de sertizat, printre care se numără și APEX – II Masina de sertizat hidraulica cu doua capuri. Acesta este folosit pentru a procesa colțurile profilelor din aluminiu, astfel încât acestea să se potrivească impecabil cu întreaga construcție PVC. De asemenea, produsul conține un echipament standard, însă, puteți opta și pentru echipamente opționale, pentru ca atelierul dumneavoastră să fie perfect!

Masina de sertizat hidraulica cu patru capuri – OZ MACHINE APEX – IV

Furnizorul OZ MACHINE vă pune la dispoziție și mașini de sertizat, printre care se numără și APEX – IV Masina de sertizat hidraulica cu patru capuri. Acesta este folosit pentru a procesa colțurile profilelor din aluminiu, astfel încât acestea să se potrivească impecabil cu întreaga construcție PVC.

Masina de sertizat hidraulica – OZ MACHINE APEX – I

Furnizorul OZ MACHINE vă pune la dispoziție și mașini de sertizat, printre care se numără și APEX – I Masina de sertizat hidraulica. Acesta este folosit pentru a procesa colțurile profilelor din aluminiu, astfel încât acestea să se potrivească impecabil cu întreaga construcție PVC.

Masina de sertizat hidraulica cu sistem de centrare mobil – OZ MACHINE APEX – I A

Furnizorul OZ MACHINE vă pune la dispoziție și mașini de sertizat, printre care se numără și APEX – I A Masina de sertizat hidraulica cu sistem de centrare mobil. Acesta este folosit pentru a procesa colțurile profilelor din aluminiu, astfel încât acestea să se potrivească impecabil cu întreaga construcție PVC.

Masina de sertizat profile din aluminiu – KABAN ZA 2010

Masina de sertizat profile din aluminiu este un produs oferit de compania Kaban, unul dintre furnizorii noștri ce oferă utilaje de înaltă calitate. Tocmai de aceea, Masina de sertizat profile din aluminiu este special conceput pentru ca dumneavoastră să puteți obține produse din policlorură de vinil profesioniste, menite să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.