Afișez toate cele 5 rezultate

Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm – ROCA MSD-0

MSD-0 Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm – ROCA MSD-PRO

Furnizorul ROCA vă pune la dispoziție Masina de sudat profile la doua capete cu limitarea sudurii la 0.2 mm, seria PRO.

Aceasta masina de sudat profile la doua capete este ideala pentru sudarea precisa a profilului metalic. Dispozitivul este dotat cu o limitare a grosimii sudurii de 0.2 mm, asigurand o sudura uniforma si fara probleme.

Masina de sudat cu doua capuri sudura 0,2 mm – OZ MACHINE ORION – II SN

ORION – II SN Masina de sudat cu doua capuri sudura 0,2 mm este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

Masina de sudat profile la doua capete – KABAN MA 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la doua capete MA 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.

Masina de sudat PVC la doua capete – Yilmaz DK 502

DK 502 – Masina de sudat PVC la doua capete este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.