Afișez toate cele 5 rezultate

Masina de sudat profile la patru capete – ROCA MSP-PRO

Sudează cele patru colțuri ale profilelor PVC la un unghi de 90° în același timp și cu mare precizie. În modul de generare automată, fereastra funcționează în conformitate cu datele primite din programul de desen. Dispune de un sistem de control al căldurii controlat de calculator (PID) pentru a obține rezistența la sudare în cadrul standardelor.

Masina de sudat profile la patru capete (servo) – KABAN MK 2020

Masina de sudat profile la patru capete (servo) MK 2020 este un utilaj performant, creat de compania Kaban, care poate suda cu precizie profilele PVC pentru a obține produse din termopan impecabile.

Mașină de sudat verticală cu patru colțuri – KABAN MV 1020

Cu o structură mecanică robustă și caracteristici tehnice superioare, această mașină oferă performanță precisă și eficientă în procesul de sudare. Descoperiți acum de ce KABAN MV 1020 este alegerea perfectă pentru obținerea rezultatelor remarcabile în sudarea profilurilor PVC.

Masina de sudat la patru capete fara bavura – KABAN MD 3020

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat la patru capete fara bavura, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile. De asemenea, indiferent de stadiul afacerii dumneavoastră, puteți opta pentru utilajul nostru, tocmai datorită prețului accesibil, dar și a calității superioare deținute.

Masina de sudat profile la patru capete (servo) – KABAN MK 2010

Compania Kaban vă oferă Masina de sudat profile la patru capete (servo) MK 2010, o mașină foarte eficientă, cu ajutorul căreia veți putea suda componentele ce aparțin profilului PVC, pentru a obține produse din termopan impecabile.